Dryckesprovningar

Vi skräddarsyr gärna efter era önskemål

Vi erbjuder företag, privatpersoner, möhippan/svensexan olika sorters dryckesprovningar. Vi befinner oss i en naturskön 1800-tals herrgård I Lerum, drygt 2 mil utanför Göteborg.
Varför inte ta tillfället i akt att lära sig lite om alkoholdrycker och samtidigt som man har en trevlig stund med sina arbetskamrater eller kunder.

I herrgård Kastenhofs vackra anrika salonger skapas en unik  atmosfär som kryddas med olika typer av provningar.
Varför inte passa på att komma till en spännande miljö och hitta på något kul och annorlunda. Sy ihop lite roliga aktiviteter tillsammans med gänget eller passa på att ta hand om er i vår härliga spa med bubbelbad och bastu.

Till detta kan vi erbjuda lite lätta måltider t. ex. kaffe, smörgåstårta eller andra delikatesser.

Drinkskola

Vi ger er en oförglömlig och trevlig kväll under ledningen av våra kunniga bartenders. Vi börjar med en fördrink och går igenom upplägget för kvällen.

Ni får blanda tre drinkar var, vi har då valt drinkar som har olika tillvägagångs sätt att göras på. Ni får prova på att skaka, bygga samt muddla. Passa samtidigt på att få lära er lite tips som ni kan showa med hemma sedan.
Aktiviteten tar ca 2 timmar och man behöver vara minst 7 stycken.

Provningar

Vi kan erbjuda ett antal olika provningar, b. l. a. whisky, rom, cognac eller vinprovning. I samband med provningen så kan vi även ordna en skaldjurstallrik full med havets delikatesser, eller varför inte en smarrig smörgåstårta.
Vi hjälper er gärna med att planera det som passar ert arrangemang bäst.
Aktiviteten tar ca 1-1,5 timmar och man behöver vara minst 10 personer.